Weerstation Grandix
 

Temperatuur

21,2 °C
Laag: 15,9 °C
Hoog: 21,8 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:11,3 km/h uit ZW
Luchtdruk:1.013,3 hPa
Zonnepanelen:6,7 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 24-09 om 3:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Kleine wijzigingen aan de site

Deze week zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd in de website. We hebben onder andere aan het uiterlijk van de site gesleuteld, al zal dit niet zo snel opvallen.

 

Omdat de header van de site nogal veel ruimte in beslag nam bij kleinere monitoren (of lagere monitoren zoals breedbeeldschermen) hebben we deze minder hoog gemaakt. Uiteraard heeft dit invloed op de afbeeldingen in de header, die weer passend gemaakt moesten worden.

Verder hebben we een snelheidswinst gemaakt in het serveren van de historische gegevens. De data wordt vanaf nu op de server opgeslagen in een formaat waardoor de site het snel in kan lezen. Eerder werd de data elke aanvraag real-time gegenereerd, maar bij historische data is dit natuurlijk overbodig.

Het opslaan van deze data gebeurt maximaal een keer per dag voor de data van de lopende maand of het lopende jaar. Data van eerdere maanden of jaren wordt niet meer opnieuw gegenereerd.

Als laatste hebben we op de pagina met de Actuele gegevens enkele verklaringen geplaatst bij de gegevens die te zien zijn.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief