Weerstation Grandix
 

Temperatuur

3,6 °C
Laag: 2,7 °C
Hoog: 4,2 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:11,3 km/h uit ZZW
Luchtdruk:992,6 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Neerslag mogelijk binnen 12 uur, soms hevig. Veel wind.

Laatste update: 23-01 om 5:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Beeld van de webcam

Op dit moment is het beeld van de webcam erg 'troebel'. We zullen u uitleggen hoe dit komt.

 

De webcam staat opgesteld in de dakkapel van een woning en die dakkapel is voorzien van HR++-glas. Vooral in de herfst en winter vormt zich condens op de ruiten. Dit wordt veroorzaakt door de uitstekende isolerende eigenschappen van deze glassoort.

Aangezien de cam ook nog eens naar het noorden kijkt en daarom de zon niet op de ruiten schijnt, duurt het even voordat deze condens weg is. Ruitenwissers is helaas geen optie bleek bij navraag bij de fabrikant van de dakkapel, zodat we het af en toe met was troebel beeld zullen moeten doen. Een oplossing zou een buitencam kunnen zijn, maar dat heeft weer andere nadelen zoals stroomvoorziening die naar binnen moet worden gebracht, onderhoudsgemak, etc. Excuses voor het ongemak bij deze.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief