Weerstation Grandix
 

Temperatuur

9,5 °C
Laag: 9,1 °C
Hoog: 10,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:1,0 mm
Wind:6,4 km/h uit WZW
Luchtdruk:1.006,4 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Wegtrekkende neerslag. Veel wind uit richtingen tussen N en W.

Laatste update: 29-10 om 2:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Record

Vamorgen om 9.30 uur werd de koudste temperatuur van deze winter tot nog toe gemeten door ons weerstation. Het werd namelijk -8.2 °C. Als u de grafieken goed bekijkt ziet u een behoorlijke temperatuursdaling na 1:15 uur vannacht. We waren al even naar bed en hebben het niet gezien, maar dit is te verklaren door het wegtrekken van de bewolking die gisterenavond is gepasseerd. Daarna klaarde het op en bekend is dat in gebieden waar dan sneeuw ligt, de temperatuur behoorlijk kan dalen. Dit fenomeen is dus vannacht aan de hand geweest.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief