Weerstation Grandix
 

Temperatuur

2,9 °C
Laag: 2,9 °C
Hoog: 3,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:0,0 km/h uit N
Luchtdruk:993,2 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder.

Laatste update: 24-01 om 1:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Wijzigingen Grandix januari

Ook deze maand zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd aan Grandix. De meest in het oog springende wijzigingen zijn in het nieuwssysteem. Ook de komende tijd worden er nog wijzigingen doorgevoerd aan Grandix.nl.

 

Vanaf nu is er de mogelijkheid om op berichten te reageren. Hiervoor hoeft een bezoeker zich niet aan te melden. De reacties van gebruikers komen online als de beheerder van de site deze gekeurd heeft.

We hebben ook het opvragen van de nieuwsberichten aangepast. In eerste instantie was het identificeren van een bericht alleen mogelijk via het laatste deel van de URL, wat in een aantal gevallen problemen opleverde. Zo kon er maar één bericht aanwezig zijn met dat stukje URL (bijvoorbeeld ‘wijzigingen’, een tweede bericht moest dan ‘wijzigingen-2’ worden). Vanaf nu worden berichten ook gekoppeld aan de publicatiedatum, welke vanaf nu ook in de URL staat.

Links die naar berichten gaan die voor 2 januari 2010 zijn geplaatst blijven werken. De website stuurt de gebruiker door. Deze wijzigingen zijn nog niet doorgevoerd op de mobiele site. Voor dat onderdeel staan nog een aantal andere wijzigingen in de planning. Wanneer deze precies worden doorgevoerd weten we nog niet.

Als laatste hebben we ook het nieuwsarchief bereikbaar gemaakt. Dit was in eerste instantie niet gedaan vanwege het werk en prioriteiten op andere onderdelen van de site. Bezoekers kunnen nu onderaan een overzicht met nieuwsberichten terug naar oudere berichten door de paginanavigatie te gebruiken.

Komende wijzigingen

Voor de website staan de komende tijd de volgende wijzigingen op onze to-do lijst:

  • Pagina met extremen, met een optie om zelf de termijn aan te geven waarin de extremen opgezocht worden;
  • Pagina met totalen, met een optie om zelf de termijn aan te geven waarin de totalen berekend worden.

Voor de mobiele site zijn er ook een aantal plannen. Deze zijn nog niet uitgewerkt, maar wat er in ieder geval moet wijzigen zijn de volgende punten:

  • Meer actuele informatie;
  • Meerdaagse verwachtingen Oud-Beijerland én Nederland;
  • Actueel aanpassen, vergelijkbaar met het systeem op de website, maar zonder de optie om te reageren.
 
Deze website wordt gehost door Superlatief