Weerstation Grandix
 

Temperatuur

7,3 °C
Laag: 3,2 °C
Hoog: 13,2 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:14,5 km/h uit NNO
Luchtdruk:1.026,9 hPa
Zonnepanelen:9,9 kWh

Komende uren

Half bewolkt en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 16-04 om 20:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Grandix op Twitter!

Grandix op Twitter!

Vanaf vandaag is het mogelijk om Grandix te volgen op Twitter. Op deze manier wordt het nog makkelijker op de hoogte te blijven van het weer in Oud-Beijerland!

 

Elk uur zal volledig geautomatiseerd een kort overzicht 'getweet' worden met daarin de actuele waarden. Het uitgebreide overzicht blijf je natuurlijk op onze eigen site vinden! Op ons Twitter-kanaal worden ook de voorspellingen van het station geplaatst.

Ook de koppen van de nieuwsberichten komen op onze Twitter te staan. Vanuit alle Tweets is het mogelijk om door te klikken naar de goede pagina op grandix.nl. We zijn nog van plan om het Twitteren met een bepaalde optie uit te breiden, maar dit zal niet vandaag online komen. Wat die optie is houden we ook nog even voor onszelf.

Om ons te volgen op Twitter moet je zelf een account hebben. Je kan natuurlijk de pagina ook gewoon bekijken: http://twitter.com/GrandixOBL.

Komend weekend zal er nog een compleet nieuw onderdeel aan de website toegevoegd worden. Benieuwd? Meer informatie zie je vanzelf op onze site. Of Twitter natuurlijk!

 
Deze website wordt gehost door Superlatief