Weerstation Grandix
 

Temperatuur

7,3 °C
Laag: 3,2 °C
Hoog: 13,2 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:14,5 km/h uit NNO
Luchtdruk:1.026,9 hPa
Zonnepanelen:9,9 kWh

Komende uren

Half bewolkt en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 16-04 om 20:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Storing mobiele site & uitbreiding Tweets

Sinds gisteravond een uur of 8 tot vanmorgen vroeg heeft een foute instelling op de server ervoor gezorgd dat de mobiele site het niet deed. We ontdekten vanmorgen de fout en hebben deze zo snel mogelijk hersteld. De mobiele site draait weer als normaal.

 

Om het 'ongemak' te compenseren hebben we onze Twitter functies uitgebreid. Vanaf nu wordt er tussen zonsopkomst en -ondergang elk uur een actueel beeld van de webcam op Twitpic gezet. Hiervan wordt vervolgens een Tweet gepost op ons kanaal.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief