Weerstation Grandix
 

Temperatuur

4,3 °C
Laag: 1,3 °C
Hoog: 8,5 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:3,0 mm
Wind:0,0 km/h uit N
Luchtdruk:1.029,3 hPa
Zonnepanelen:7,5 kWh

Komende uren

Half bewolkt en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 12-04 om 12:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Meerdaagse verwachting NL aangepast

Meerdaagse verwachting NL aangepast

Het KNMI heeft sinds deze week de Meerdaagse Verwachting (MDV) van Nederland aangepast. Hierdoor werden wij een klein beetje verrast, waardoor vanmorgen tijdelijk geen MDV op te vragen was via onze site.

 

Vanwege steeds beter presterende model van het European Centre of Medium-Range Weather Forecasts is het voor het KNMI mogelijk om een goede verwachting te genereren over een langere periode. Door deze andere verwachting is het MDV op deze site aangepast. Je kan nu data vinden voor verder in de week, vanaf nu van de dag na morgen en verder.

Omdat dit een gat veroorzaakt, de gegevens van vandaag en morgen staan niet meer in de MDV van het KNMI, is een verwachting voor vandaag en de komende dagen toegevoegd aan de pagina. Deze gegevens worden door Buienradar aangeleverd.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief