Weerstation Grandix
 

Temperatuur

5,3 °C
Laag: 5,3 °C
Hoog: 5,4 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:12,9 km/h uit W
Luchtdruk:1.009,5 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Neerslag mogelijk binnen 12 uur, soms hevig. Veel wind.

Laatste update: 25-01 om 19:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Voortzetting onderhoud

Na installatie van nieuwe onderdelen bleek vannacht dat dit niet voldoende is geweest. De temperatuurregistratie verloopt via een sensor die gevoed wordt door een condensator en eventueel een backupbatterij. De batterij is vervangen, maar nog steeds blijven de problemen bestaan.

 

Het was dus zaak om wat dieper in de electronica te duiken. De betreffende condensator blijkt nu corrosie te vertonen aan een van de pootjes en daardoor wordt het hele systeem niet voldoende van spanning voorzien. Ook deze onderdelen zijn weer besteld en hopelijk kunnen ze woensdag worden geïnstalleerd. Tot die tijd blijft een aantal registraties, met name gedurende de late avond en nacht, niet beschikbaar.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief