Weerstation Grandix
 

Temperatuur

9,6 °C
Laag: 9,6 °C
Hoog: 11,9 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:1,4 mm
Wind:8,0 km/h uit ZZW
Luchtdruk:1.002,5 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Neerslag mogelijk binnen 12 uur, soms hevig. Veel wind.

Laatste update: 28-10 om 4:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Weergrafieken verbeterd

Sinds vandaag zijn de weergrafieken op Grandix vernieuwd! We hebben meer grafieken en de bezoekers hebben de optie om de grafieken aan te passen.

 

De traditionele tab-indeling van onze oude grafiekpagina is komen te vervallen, omdat we te weinig ruimte hadden op de pagina. Daarom werken we nu met een dropdown menu. In het ene menu is het type grafiek te selecteren en in de andere de periode die de grafiek beslaat. Momenteel is dit nog 'Laatste 24 uur' en 'Vandaag', maar binnenkort komen hier andere opties bij.

Niet alleen de indeling van de pagina is gewijzigd, we hebben ook de temperatuurgrafiek uitgebreid met onder andere het dauwpunt en de grafiek met de windrichting groter gemaakt. Verder hebben we ook de grafiek met de luchtvochtigheid toegevoegd. Vanaf nu worden de grafieken ook elke 5 minuten automatisch ververst, zelfs als de grafiek in de modus volledig scherm geopend is.

Grafieken kunnen eenvoudig in volledig scherm geopend worden door de knop die rechtsboven in elke grafiek staat . Grafieken met een legenda hebben tevens de mogelijkheid om items uit en aan te zetten, door te klikken op de items in de legenda.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief