Weerstation Grandix
 

Temperatuur

6,6 °C
Laag: 6,6 °C
Hoog: 8,0 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:4,8 km/h uit NNW
Luchtdruk:1.020,0 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur. Binnen 24 tot 48 uur is neerslag mogelijk.

Laatste update: 18-04 om 19:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

De nieuwe cookie-wetgeving

De nieuwe cookie-wetgeving

Sinds begin van de maand is het in Nederland niet meer toegestaan om zonder toestemming van de bezoeker cookies te plaatsen. Een uitzondering hierop is dat er nog wel cookies geplaatst mogen worden die functioneel van belang zijn (login, winkelwagen, etc). Grandix respecteert haar gebruikers en heeft nu CookieControl toegevoegd aan de website.


Met behulp van CookieControl kunt u bij uw bezoek aan de website aangeven of u ons toestaat om cookies te gebruiken. Wij vragen u vriendelijk om dit toe te staan, omdat het ons helpt om de website te verbeteren. Met de cookies meten we namelijk uw gebruik van onze site. Meer niet. Cookies zijn over het algemeen niet tot een persoon te herleiden.

Omdat CookieControl momenteel nog in de testfase zit kan het zijn dat de site korte momenten niet goed werkt, of dat er fouten optreden. In dat geval kunt u het na een paar minuten nogmaals proberen. Het volledig wissen van de cache van de browser wilt ook helpen.

Wij vragen u nogmaals om bij uw keuze rekening te houden met het feit dat de cookies gebruikt worden om uw ervaring op deze site te verbeteren. Wilt u precies lezen welke cookies we gebruiken en met welk doel, lees dan ons Privacy en Cookie statement. Daar kunt u uw keuze ook weer aanpassen.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief