Weerstation Grandix
 

Temperatuur

3,7 °C
Laag: 2,7 °C
Hoog: 4,2 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:14,5 km/h uit ZZW
Luchtdruk:992,4 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Neerslag mogelijk binnen 12 uur, soms hevig. Veel wind.

Laatste update: 23-01 om 5:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Verwarming werkt ja en nee

Verwarming werkt ja en nee

De regenmeter bevatte vanmorgen geen sneeuw, maar er was ook geen neerslag geregistreerd. Het eerste idee dat de bedrading van de verwarming de registratie belemmerde bleek te kloppen. De regenmeter was nog steeds lauwwarm wat op zich een goed teken is.

 

Echter de stugge bedrading van de verwarming zat een beetje in de weg en belemmerde het 'wipje' van de regenmeter om te kantelen. De bedrading is nu vastgezet aan de binnenzijde van de regenbeker, waardoor hopelijk het probleem is opgelost.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief