Weerstation Grandix
 

Temperatuur

7,8 °C
Laag: 7,6 °C
Hoog: 7,8 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:3,2 km/h uit ZZW
Luchtdruk:1.023,9 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Half bewolkt en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 22-11 om 14:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Update over de storing

Gisteren hebben we testen gedaan met een ander modem. Helaas blijkt dat we niet de goede modem hadden. Daardoor konden we geen verbinding maken met internet. We hebben al wel een bericht gekregen van de nieuwe provider dat de nieuwe modem onderweg is. Daarmee lijkt een permanente oplossing sneller voor handen dan in eerste instantie gedacht.

 

Ook hebben we gisteren tijd besteed aan het opzoeken van de lokaal opgeslagen data. De data van de afgelopen 2,5 week staat netjes in de lokale database en die gaan we op de website importeren zodra we hiertoe de gelegenheid hebben.

Voorlopig is het dus nog even afwachten wanneer we weer verbinding hebben.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief