Weerstation Grandix
 

Temperatuur

19,8 °C
Laag: 11,2 °C
Hoog: 25,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:0,0 km/h uit N
Luchtdruk:1.013,1 hPa
Zonnepanelen:8,8 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 21-09 om 4:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Nieuwe gemiddelden bij 'Het weer op'

Nieuwe gemiddelden bij 'Het weer op'

Benieuwd of het nu echt zoveel warmer is als ‘vroeger’? Vanaf nu kan je het per dag bekijken in onze historische data. Op onze pagina met de gegevens per dag zie je nu in de temperatuurgrafiek de gemiddelden en extremen over de afgelopen 56 jaar.

 

Het is een mooie zomer geweest! Inmiddels is de eerste herfststorm gepasseerd en zijn we de wintertijd in gegaan. Doordat het weer minder uitnodigt om lekker lang buiten te zitten hebben we weer tijd om aan de site te werken.

Die tijd hebben we voornamelijk besteed aan het oplossen van enkele vervelende bugs die in de website zaten. Een klein gedeelte van de tijd is besteed aan het sneller krijgen van de site. Dat is onder andere gelukt door meer compressie toe te passen.

Een belangrijk deel van de tijd is besteed aan het ontwikkelen van de optie die je wel makkelijk kunt zien! Via het KNMI beschikken we over een dataset met de uurgemiddelden van het meetstation Rotterdam. Deze gegevens hebben we verwerkt in de pagina ‘Het weer op’.

In de grafiek met de temperatuur van de gekozen dag wordt de data van het KNMI gebruikt om aan te geven wat het gemiddelde en de extremen zijn van de periode van 1957 tot 2013. Wij willen deze dataset elk jaar uitbreiden met de gegevens van het jaar ervoor.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief