Weerstation Grandix
 

Temperatuur

9,6 °C
Laag: 9,1 °C
Hoog: 10,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:1,0 mm
Wind:8,0 km/h uit WZW
Luchtdruk:1.006,9 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Wegtrekkende neerslag. Veel wind uit richtingen tussen N en W.

Laatste update: 29-10 om 2:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Wisselvallig weer houdt aan

De komende dagen blijft het wisselvallig weer met van tijd tot tijd veel neerslag. Na donderdag neemt de neerslag af en loopt de temperatuur weer wat op.

 

Afgelopen zondag hebben we een temperatuur van 24,5 graden gehaald. Aan het eind van de middag kwam uit het zuiden een storing aanzetten, waar we sindsdien last van hebben.

In het begin van deze week is het zeer wisselvallig weer met af en toe zon. Enkele fikse buien trekken voorbij, soms met hevige neerslag en onweer.

Voor de woensdag kunnen we wat dat betreft een verbetering verwachten. Het grootste deel van de dag verloopt droog. Het zal wel voornamelijk bewolkt zijn. In de avond trekken er weer vanuit het zuidwesten buien over de regio. Ook deze buien kunnen gepaard gaan met onweer, hagel en zware windstoten.

Donderdag wordt een zeer natte dag. De temperatuur loopt dan op naar slechts 18 graden en het zal het merendeel van de dag regenen.

Vanaf vrijdag knapt het weer op. Er zal minder neerslag vallen en de temperatuur loopt op. Zondag zou het zelfs weer zomers warm kunnen worden.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief