Weerstation Grandix
 

Temperatuur

8,1 °C
Laag: 7,6 °C
Hoog: 8,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:3,2 km/h uit ZZW
Luchtdruk:1.023,7 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Half bewolkt en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 22-11 om 14:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Laagste temperatuur sinds lange tijd

Laagste temperatuur sinds lange tijd

De temperatuur is vannacht gedaald tot -2,8 °C. Sinds lang hebben we deze temperatuur niet meer zien verschijnen op de thermometer.

 

Op 5 maart 2013 was de laatste keer dat een dergelijk lage temperatuur werd gemeten. Sindsdien is er eigenlijk nauwelijks sprake geweest van serieuze lage temperaturen. Op 5 maart 2013 werd het -4,2 °C en op 29 januari 2013 werd het -7,8 °C. Het mooie aan een dergelijke lage temperatuur is dat deze vaak samen gaat met aantrekkelijk weer (hoge drukgebied).

Zoals we echter al eerder aan u berichtten verdwijnt de kou aan het einde van deze week weer. Dan hoeven we weer geen autoruiten meer te krabben zoals vanmorgen het geval was (en in de schaduw ook nog steeds zo is). Houd onze website in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het actuele weer in Oud-Beijerland. Kijk daarvoor op Actueel.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief