Weerstation Grandix
 

Temperatuur

9,8 °C
Laag: 9,1 °C
Hoog: 10,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:1,0 mm
Wind:9,7 km/h uit ZW
Luchtdruk:1.007,2 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Wegtrekkende neerslag. Veel wind uit richtingen tussen N en W.

Laatste update: 29-10 om 2:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Omgekeerd weerbeeld

Omgekeerd weerbeeld

Waar we een aantal weken een slecht begin en goed einde van de week voorspelden is het nu andersom.

 

De week begint nog goed, met op zondag en maandag twee mooie dagen waarbij vooral maandag een prachtige dag beloofd te worden. Vanaf dinsdagmiddag echter verandert het weer en krijgen we te maken met regen. Dit weerbeeld houdt ten minste aan tot het volgende weekeinde. De middagtemperatuur bedraagt ongeveer 7-8 °C. Vooral op dinsdag en woensdag staat er een stevige wind. Geniet nog even van het mooi frisse weer van vandaag en morgen. En vindt u het leuk om het actuele weer in Oud-Beijerland te zien, neem dan eens een kijkje op onze webcam.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief