Weerstation Grandix
 

Temperatuur

9,6 °C
Laag: 9,1 °C
Hoog: 10,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:1,0 mm
Wind:6,4 km/h uit WZW
Luchtdruk:1.006,4 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en kouder. Wegtrekkende neerslag. Veel wind uit richtingen tussen N en W.

Laatste update: 29-10 om 2:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Natte Pasen op komst

Natte Pasen op komst

Met Pasen krijgen we te maken met flink wat regen en wind.

 

Vooral zondag en maandag worden regenachtige dagen. Niet echt weer voor buitenactiviteiten. Maar wellicht is er het nodige aan gezelligheid binnen. Na de Paasdagen treedt er een verbetering op en de week eindigt in ieder geval met zon. Iets om naar uit te kijken als u het weekeinde binnen moet doorbrengen. De wind is tijdens de Paasdagen ook tamelijk stevig zodat het een beetje herfstachtig aandoet. De temperaturen echter kunnen wel oplopen naar waarden van 13-14 °C. In de loop van de week, als het weer wat verbetert en het ook weer meer helder wordt gedurende de nachten daalt de temperatuur weer naar middagwaarden van rond 8-9 °C. Wij van Grandix.nl wensen u fijne en gezellige Paasdagen.
 

 
Deze website wordt gehost door Superlatief