Weerstation Grandix
 

Temperatuur

11,8 °C
Laag: 8,2 °C
Hoog: 11,8 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,2 mm
Wind:16,1 km/h uit ZZW
Luchtdruk:999,3 hPa
Zonnepanelen:1,4 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en kouder. Neerslagkans neemt toe en wind draait naar richtingen tussen N en W.

Laatste update: 27-10 om 16:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Regen en kouder

Regen en kouder

Het is voorlopig weer even gedaan met het zomerweer.

 

We hebben een aantal dagen kunnen genieten van prachtig zomerweer. De temperaturen liepen op tot zomerse waarden en zelfs in de avond bleef het lang aangenaam. Hopelijk heeft u hiervan kunnen genieten want voorlopig komt dit er niet meer van. Vanaf vanmiddag neemt de bewolking toe en morgen krijgen we te maken met regen. Eind van deze week zullen de temperaturen fors dalen naar waarden overdag van ongeveer 11 °C. We leveren dus meer dan de helft van de temperatuur in. Daarmee is het veel te koud voor de tijd van het jaar. Op de laatste paar dagen na wil het voorjaar nog niet echt stevig in het zadel blijven. Echt slecht wordt het niet, maar de bbq kan weer even in de schuur.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief