Weerstation Grandix
 

Temperatuur

8,5 °C
Laag: 7,8 °C
Hoog: 8,6 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:2,4 mm
Wind:19,3 km/h uit NNW
Luchtdruk:1.012,0 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 1-12 om 0:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Nog steeds geen zomer

Nog steeds geen zomer

De zomer laat nog steeds op zich wachten.

 

Vandaag trekt een uitgebreid regengebied over Nederland en dus ook over Oud-Beijerland. Gisteren viel er al een behoorlijke plons regen, maar vandaag wordt dat nog overtroffen. De rest van de week ziet er ook wisselvallig uit met temperaturen die aan het einde van de week weliswaar kunnen oplopen tot 20 °C, maar begin volgende week is dat weer afgelopen en zakken we naar waarden die gelijk zijn aan vandaag. Daarbij begint de volgende week met een aanzienlijke hoeveelheid regen. Kijkt u voor deze verwachtingen ook eens op https://www.grandix.nl/verwachting/meteogram/

 
Deze website wordt gehost door Superlatief