Weerstation Grandix
 

Temperatuur

23,7 °C
Laag: 13,7 °C
Hoog: 23,8 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:8,0 km/h uit Z
Luchtdruk:1.005,8 hPa
Zonnepanelen:4,8 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en weinig verandering van temperatuur. Grote neerslagkans. Wind kan draaien naar richtingen tussen N en W.

Laatste update: 5-08 om 13:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Geen data door storing

Wegens een storing aan de server van het weerstation hebben we sinds gisteravond geen metingen gepubliceerd op onze website. We zijn bezig met het herstellen van de server om zo snel mogelijk weer data te leveren.

 

De storing ontstond door een configuratiefout waardoor de opslag van de server vol is gelopen. Deze configuratie hebben we gisteren hersteld, maar de server is afgelopen nacht toch weer vastgelopen.

Vandaag zijn we bezig geweest met het herstellen van de server. Op dit moment lijkt alles te werken en wordt de back-up van de weergegevens van de afgelopen 10 dagen ingelezen.

Ook de webcam doet het inmiddels weer, maar doordat de server druk bezig is met het inlezen van de data worden de afbeeldingen niet altijd goed verzonden.

We verwachten dat in de loop van de avond de data weer op de site gepubliceerd wordt. Morgenochtend zullen data van de afgelopen 24 uur inlezen op de website. Vanwege de storing wordt er vannacht geen nieuwsbrief verzonden.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief