Weerstation Grandix
 

Temperatuur

24,0 °C
Laag: 13,7 °C
Hoog: 24,0 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:4,8 km/h uit Z
Luchtdruk:1.005,2 hPa
Zonnepanelen:5,8 kWh

Komende uren

Overwegend bewolkt en weinig verandering van temperatuur. Grote neerslagkans. Wind kan draaien naar richtingen tussen N en W.

Laatste update: 5-08 om 13:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Netwerkstoring (opgelost)

Netwerkstoring (opgelost)

Momenteel ervaren wij een netwerkstoring bij het weerstation. Hierdoor worden er geen nieuwe metingen en webcamafbeeldingen gepubliceerd. We zijn hard bezig de oorzaak te achterhalen.

 

Vooralsnog hebben we het verzenden van berichten naar Twitter en het verzenden van de nieuwsbrief uitgeschakeld.

Update 20-02-2019 16:15

Inmiddels zijn we achter de oorzaak van de storing, deze ligt binnen het interne netwerk van het weerstation. We onderzoeken of dit releatief snel op te lossen is. Anders zullen we (tijdelijke) reserve apparatuur plaatsen.

Update 20-02-2019 19:00

Het is niet gelukt om de de configuratie goed te herstellen. Op dit moment zijn we weer in de lucht met de reserve apparatuur. Helaas lukt het deze avond niet meer om de ontbrekende data te herstellen. We zullen alle services - op het verzenden van de nieuwsbrief na - weer inschakelen. Morgen zullen we de data van vandaag herstellen.

Update 21-02-2019 20:15

Vanavond hebben we de originele apparatuur opnieuw geconfigureerd en weer aangesloten. Op dit moment draait het station weer goed. Ook is inmiddels de data geimporteerd. Komende nacht zullen we ook weer de nieuwsbrief verzenden.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief