Weerstation Grandix
 

Temperatuur

8,0 °C
Laag: 8,0 °C
Hoog: 11,1 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:1,6 km/h uit Z
Luchtdruk:1.020,0 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur. Binnen 24 tot 48 uur is neerslag mogelijk.

Laatste update: 17-10 om 16:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Storing actuele data

De afgelopen dagen hebben we te maken met een instabiele omgeving voor de actuele weergegevens. Hierdoor vallen met regelmaat de actuele gegevens weg. We zijn bezig met het onderzoeken van de oorzaak.

 

Gisteren hadden we al een flinke tijd geen gegevens op de site, waarop we besloten hebben om reserve apparatuur te configureren en in te zetten. Door een nieuwe versie van de software om het station uit lezen duurde dit wat langer dan verwacht. Nadat de nieuwe opstelling live stond hebben we de gegevens opnieuw ingeladen in de website.

Tot vanmorgen draaide dit zonder problemen, maar iets na acht uur is er weer een storing opgetreden. Dit leek rond half vijf vanmiddag opgelost te zijn, maar er is wederom een storing opgetreden.

Het lijkt er op dat de storing veroorzaakt wordt binnen het interne netwerk van het weerstation. We zijn bezig met het onderzoeken van de storing.

Omdat we op dit moment een groot deel van de data van vandaag missen is het verzenden van de nieuwsbrief voor komende nacht uitgeschakeld.

Update 16 augustus, 20:00

We hebben de problemen kunnen herleiden tot het interne netwerk van het weerstation. Deze problemen zijn nu opgelost, maar we houden de situatie vanzelfsprekend in de gaten. Alle data van de afgelopen 36 uur is inmiddels ingeladen op de website, zodat deze ook weer helemaal actueel is. Komende nacht zullen we ook weer een nieuwsbrief verzenden.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief