Weerstation Grandix
 

Temperatuur

22,4 °C
Laag: 14,3 °C
Hoog: 24,3 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:4,8 km/h uit OZO
Luchtdruk:1.014,2 hPa
Zonnepanelen:7,4 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 18-09 om 13:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Technisch probleem

De windgegevens worden op dit moment niet meer weergegeven.

 

Sinds gisterenavond laat, worden de gegevens van windsnelheid en windrichting niet meer weergegeven op de website. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dit te danken aan een kapotte condensator in het computerdeel dat aan de windmeter op het dak is bevestigd. We hebben de windmeter ooit op het dak gezet voor de beste registratie, ons nooit realiserend dat we mogelijk niet meer in staat zouden zijn door weersomstandigheden of persoonlijke omstandigheden om het dak op te klimmen. Op dit moment laat sowieso het weer het niet toe om het dak op te gaan.

Een en ander houdt in dat zodra de batterij leeg is, de registratie uitvalt. De kapotte condensator is niet meer in staat om voldoende de batterij te voeden en te ondersteunen. 

Het kan helaas nog lang duren voordat we dit euvel kunnen oplossen. Het spijt ons dat het zo loopt. Mocht er iemand van de lezers het geen probleem vinden om, indien het weer het toelaat, het dak op te klimmen, dan houden we ons natuurlijk heel graag aanbevolen. Zodra de juiste onderdelen geleverd zijn duurt de reparatie maximaal een half uur, waarna de apparatuur weer teruggeplaatst kan worden. We horen graag van u als u ons wilt helpen.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief