Weerstation Grandix
 

Temperatuur

14,2 °C
Laag: 0,0 °C
Hoog: 21,2 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:1,6 km/h uit Z
Luchtdruk:1.023,4 hPa
Zonnepanelen:8,7 kWh

Komende uren

Half bewolkt en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 22-09 om 20:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Windmeter werkt weer

Windmeter werkt weer

De windmeter van Grandix werkt weer.

 

In de periode dat het behoorlijk koud en glad was begaf helaas de windmeter het. Toen we weer het dak op konden bleek, zoals eerder gemeld, een condensator kapot te zijn in het computerdeel van de windmeter. Deze is vervangen, een nieuwe batterij is geplaatst en de windmeter is terug op het dak gezet. Uiteindelijk bleek alleen de windrichting te werken en niet de windsnelheid. Daarop is de windmeter weer van het dak gehaald en uitgebreid getest. De conclusie was dat de electronica van de windmeter defect was. We hebben toen een nieuwe windmeter besteld die gisteren is geleverd en, na testen, vandaag op het dak is terug geplaatst. De registratie van de windsnelheid en windrichting is daarmee weer actueel.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief