Weerstation Grandix
 

Temperatuur

- °C
Laag: - °C
Hoog: - °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:- mm
Wind:- km/h uit N
Luchtdruk:- hPa
Zonnepanelen:- kWh

Verwachting

Er is geen verwachting beschikbaar.

Laatste update: 8-11 om 8:00

Lees meer
 
 

Ander nieuws

Grandix stopt

Grandix stopt

Beste gebruikers van de website van Grandix, het weerstation van Oud-Beijerland. Na bijna 15 jaar komt helaas het moment dat Grandix gaat stoppen met het aanbieden van weergegevens van Oud-Beijerland.

 

Binnenkort gaan we verhuizen en dat maakt het noodzakelijk te stoppen met het weerstation. We hebben al die jaren met heel veel plezier voor u de website verzorgd en hebben gemerkt dat u dat ook waardeert.

Onze mooie en interessante hobby komt tot een einde en wordt niet meer opgepakt omdat onze nieuwe woning het niet toelaat betrouwbare gegevens te publiceren. We stoppen in ieder geval per vandaag met het aanbieden van beelden via de webcam.

Vanaf maandag 8 november zijn we niet meer online met onze actuele gegevens. Dit betekend ook dat vanaf morgenochtend de API geen nieuwe gegevens zal bevatten en dat de nieuwsbrief van maandagochtend de laatste is die we verzenden. De website zal nog tot het eind van het jaar online blijven met de externe gegevens zoals de meerdaagse verwachting en metogram. Tussen kerst en nieuwjaar zullen we definitief offline gaan.

Dank u wel voor uw interesse in ons weerstation.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief