Weerstation Grandix
 

Temperatuur

23,2 °C
Laag: 10,8 °C
Hoog: 23,2 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,0 mm
Wind:8,0 km/h uit ONO
Luchtdruk:1.015,8 hPa
Zonnepanelen:4,6 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur. Binnen 24 tot 48 uur is neerslag mogelijk.

Laatste update: 19-09 om 6:00

Lees meer
 
U bent hier:
 

Disclaimer

Weerstation Grandix Oud-Beijerland, hierna te noemen Grandix, verleent u hierbij toegang tot grandix.nl en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

Grandix behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Grandix spant zich in om de inhoud van grandix.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op grandix.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Grandix.

Voor op grandix.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Grandix nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Grandix en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Grandix, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief