Weerstation Grandix
 

Temperatuur

11,9 °C
Laag: 11,8 °C
Hoog: 12,0 °C
Lees meer

Actueel

Neerslag:0,8 mm
Wind:14,5 km/h uit WZW
Luchtdruk:1.010,4 hPa
Zonnepanelen:0,0 kWh

Komende uren

Toenemende bewolking en weinig verandering van temperatuur.

Laatste update: 21-11 om 10:00

Lees meer
 
 

Privacy- en Cookie Statement

Versie 1.3
Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 23-03-2016.

Inleiding

Weerstation Grandix Oud-Beijerland, hierna te noemen Grandix, respecteert de privacy van bezoekers van deze website. Persoonsgegevens die tijdens een bezoek aan deze website worden verstrekt aan Grandix, kunnen in een bestand worden verzameld en opgeslagen. De verwerking van persoonsgegevens en andere data vindt plaats in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit Privacy- en Cookie Statement zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid

Dit Privacy- en Cookie Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Grandix en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens

Grandix verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens

Grandix behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Grandix verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op de nieuwsbrief en het aanmelden voor de API. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mailbericht of Grandix hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door gebruik te maken van het contactformulier.

Grandix verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Grandix beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Grandix na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Grandix gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Ook worden cookies gebruikt om het navigeren in onze website te vergemakkelijken door het onthouden van bijvoorbeeld inlognamen, wachtwoorden en (taal-) voorkeuren.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven wanneer u hiervoor kiest. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Het gebruik van Google Analytics wordt bij ieder bezoek geactiveerd. Wanneer u geen toestemming geeft om cookies te plaatsen wordt dit anoniem gedaan.

Google AdSense

Wij maken gebruik van Google AdSense. Wij gebruiken deze dienst om inkomsten te genereren om het onderhoud van het weerstation en de website te bekostigen. Google verzamelt via AdSense uw interesses en toont advertenties op basis van uw interesses. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Het gebruik van Google AdSense wordt geactiveerd op het moment dat u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.

Gebruikte cookies op Grandix.nl

Hieronder vindt u een overzicht van cookies die geplaatst worden door de Grandix website en hun functionaliteit.

Functionele cookies

Deze cookies worden geplaatst zonder dat hier toestemming voor nodig is en zijn er voor het correct functioneren van deze website:

Weerstation Grandix, Oud-Beijerland

DomeinCookieOpslagperiode
.grandix.nlauto_update1 jaar
.grandix.nlauto_update_webcam1 jaar

Google Analytics

DomeinCookieOpslagperiode
.grandix.nl_ga2 jaar

Standaardcookies

Deze worden alleen geplaatst indien u toestemming geeft.

Google AdSense

DomeinCookieOpslagperiode
.doubleclick.net_drt_einde van de sessie
.doubleclick.netid2 jaar

Uw instellingen

Uw instellingen worden geladen.

Beveiliging

Grandix heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws over onze oranisatie, onze diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Externe dienstverleners en andere sites

Op de websites van Grandix zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Grandix kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van je gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy- en Cookie Statement van de betreffende website te lezen.

Contact, vragen en feedback

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Grandix, dan kunt u deze aan ons richten middels ons contactformulier.

Wijziging van Privacy- en Cookie Statement

Grandix behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy- en Cookie Statement.

 
Deze website wordt gehost door Superlatief